Du er her: Start-åbningsside - Afspændingsøvelser

"AFSPÆNDING - fred - velvære"

Cd'en (fås også som mp3 lydfil) har jeg lavet sammen med musiker Kim Johansen på baggrund af mine 30 års erfaring som psykolog. Dens gennemgående temaer er: Kærlighed - Omsorg - Indre Stilhed.

Det er meget få mennesker, som jeg har mødt i klinikken, som ikke ville forbedre deres livskvalitet ved at lave regelmæssig afspænding. Derfor besluttede jeg mig for at lave en cd med 3 øvelser. Særligt dig, som fx er ramt af uro, stress, sygdom, har smerter, skal til eksamen eller lider af søvnproblemer, vil kunne drage nytte af at lytte til den. Man får en dyb fred i krop og sjæl ved at anvende den. Det synes, som cd'en har en både helbredende og forebyggende effekt, man kan kalde energimedicin:

Slapper du af i kroppen og spænder mindre, forplanter roen sig indad i din sjæl og i din krops indre. - Dette kan få mere ilt til at strømme rundt til cellerne, så de bliver mere levedygtige: Måske en af måderne, kroppen kan helbrede sig selv på.

Cd'ens cover fører dig til et landskab med en kilde. På hver øvelse bruges der visualiseringer til et landskab med en kilde.

Cd'en starter med en introduktion til øvelserne (04:39 minutter).
1. øvelse, kort afspænding er lavet, så den kan bruges dagligt på job eller fx i toget (11:48 minutter).
2. øvelse, dyb afspænding (31:12 minutter).
3. øvelse er en fantasirejse/visualisering til landskab med stærk, healende energi (15:07 minutter).

Kim Johansen har komponeret og produceret cd'ens musik, som er lavet specifikt til hver enkelt øvelse, så disse understreges på kærligste vis. Kim har også lavet cd'ens smukke layout. Kim skriver i cd'en: "Jeg har hele mit voksenliv følt en dyb længsel efter erkendelsen af sandheden. Alt er i virkeligheden fokuseret på denne erkendelse og musikken på denne cd er en direkte afspejling deraf. Jeg håber, du vil nyde at lytte og lade Anettes guidance og musikken føre dig ind til dit sande Selv".

Citater fra nogle, som har lyttet til cd'en:

Stressramt: "Bedste visualiseringer, jeg har hørt på en afspændings-cd. Jeg fik ro."

Leder: "Jeg kan virkelig bruge den korte øvelse på mit arbejde dagligt. Den giver mig ro. Jeg fokuserer bedre, efter jeg har holdt en lille pause og lyttet til den".

Cancerramt: "Jeg bruger ofte cd'en for at få ro og fordybelse. Særligt når jeg skal til behandling samt have svar på cancerens udvikling, har cd'en givet mig en styrke og ro".

IT-udvikler: "Cd'ens korte øvelse er god at bruge på jobbet. Den modvirker stress".

Frank Lorentzen og Marianne Mikkelsen: "Øvelserne giver ro og nærvær"

Pris for afspændingen: kr. 100,-
Afspændingen kan fås både som CD og mp3 lydfil, levering af CD med post i Danmark: kr. 26,-
Betales via netbank: Regnr: 5479 Kontonr: 7393048
Cd'en eller link til lydfil sendes, når din indbetaling er registreret

Du kan bestille på mail: psykespeland@mail.dk