Du er her: Start-åbningsside - Spirituel udvikling og vejledning

Spirituel udvikling og vejledning:

Mange mennesker har et ønske om at arbejde med sig selv spirituelt, men ved ikke rigtigt, hvordan de skal komme i gang. Det kan også være, du er i gang, men har brug for en rejseledsager. Man kan føle sig meget ensom omkring sin spiritualitet. Jeg kan tilbyde at vejlede og følge dig.

At være spirituel handler om at søge udvikling til en Højere Bevidsthed. Nogle forbinder dette med en kontakt til Det Guddommelige. For mig er det en energi, som er altomfavnende, og som vi alle er en del af. Som altid er til stede, men som vi ofte ikke har udviklet os nok til at mærke. Nogle mærker Energien tydeligt i naturen - eller fx når de lytter til et smukt stykke musik. Meditation er en god metode at bruge for at komme "i kontakt" og føle den ro, kærlighed og tilgivelse, som er i denne bevidsthedstilstand.

Metoden "Deep Imagery" og "Chakrabevidsthed" (se her på hjemmesiden) er et glimrende værktøj til den spirituelle udvikling.

Jeg er selv et spirituelt menneske og konstant søgende. Jeg er guided af traditioner fra såvel Østen som fra Indianerne.

Se også under "Meditationsgruppe", "Yoga, indre fred og fordybelse" og "Chakrabevidsthed"