Du er her: Start-åbningsside - Behandlingsformer

Behandlingsformer:

Behandling af voksne, unge, par og grupper. Jeg har erfaring med de fleste problemstillinger, folk opsøger en psykolog for. Min erfaring har vist mig sandheden i følgende citat fra bogen "Alkymisten" af Paulo Coelho

"Den mørkeste time kommer lige inden solopgang"

Jeg holder så meget af dette citat, fordi det både siger noget om vores vidunderlige natur - men også om den menneskelige natur. - Når et menneske opsøger en psykolog er der ofte en modgang eller måske en følelse af håbløshed i sindet. En slags mørke. Også stress kan give følelsen af mørke. Og ofte skal der kun få samtaler til, før lyset - håbet - begynder at skinne igennem.

Behandlingen starter altid i samtalen, som finder sted i trygge rammer. Empati og dialog er nøgleord.
I samtalen fremlægges, hvad som tynger i livet og det, som gør liv, vækst og håb besværligt.
Med udgangspunkt i det problem, som præsenteres i første samtale, aftaler vi, hvad der skal arbejdes med i terapien. Nogle gange er det let afgrænsede problemstillinger, som fx. en traumatisk oplevelse/krise, der søges hjælp til. Andre gange er det sværere at afgrænse problemstillingen, fx. ved angst, depression, problemer i kærlighedslivet. Man kan betragte terapi som en rejse, ofte en rejse til ubevidste områder i psyken, hvor der trænges til healing.
Jeg har overvejende en psykodynamisk indgangsvinkel til mit arbejde, hvilket betyder, at der arbejdes med underbevidstheden. Jeg er også meget inspireret af EFT (Emotionally Focused Therapy) hvor der arbejdes med tilknytningsmønstre.
I terapien anvender jeg ofte forskellige teknikker: fx. samtalen, tegning, kropsarbejde, hypnoterapi, visualisering og meditation.

Jeg tilbyder udover samtalebehandling også behandling vha. visualisering og hypnose. Der tilbydes også behandling via video.

Mit menneske- og behandlingssyn er holistisk - og således også min tilgang i behandlingen, hvor jeg altid arbejder med en bevidsthed om vores energisystem (chakraenergien). Hvis du er åben overfor det, anbefaler jeg til tider specifikke meditationer til konkrete problemstillinger.

Som uddannet energifeltsterapeut arbejder jeg også med healing, som er et værdifuldt og effektivt redskab til at forløse traumer og smerter på kærlig måde.

Det er kun en del af klinikkens arbejde, som foregår over sygesikringen